Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : Átigazolási hírek...

Átigazolási hírek...

SziliKE  2010.08.24. 21:54

Több változás is történt a csapatban....

 


A BLSZ III megnyerése után sok kérdőjel volt a csapat körül, hogy ki lesz az edző, ki az aki marad, ki az aki megy. Szerencsére úgy alakultak a dolgok, hogy vezetőedzői poszton Balog Kirsztián maradt, míg az elnöki pozícióba Jakab János kerül. Legfőképpen ennek köszönhető, hogy a csapat magja megmaradt, hiszen óriási mozgolódás nem volt.

Távozók:

Legnagyobb veszteségünknek talán Gurbán Györgyöt mondhatjuk, aki magasabb szintre lépve a BLSZ I-es Voyage SE csapatához igazolt. Távozott még Bódog Tamás és Berán Dániel akik közösen a megye III-as Dunakeszi Kinizsihez igazoltak.

A továbbiakban nem készül a csapattal Béres Dániel is, aki külföldi elfoglaltsága miatt nem áll rendelkezésünkre.

Érkezők:

Az érkezők névsorába már a bajnokság vége után 2 héttel felirhattuk Almási Norbert nevét, aki az Újpesti Haladás SE csapatától érkezett. Posztját tekintve szélső középpályásként tud a legjobban érvényesülni.

Velünk készül az a Bócz Tamás is, aki 1999-ben az FTC-t is megjárta. Az NB1-ben 10 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt lőtt. Ebben az évben bajnoki ezüstérmet nyert a Fradival. Később szerepelt a BVSC és a Sopron gárdájában is, majd abbahagyta profi pályafutását. Azóta a kispályás labdarúgásban jeleskedett, de most visszatér a "nagypályások" közé.

Minden távozónak és érkezőnek sok sikert kívánunk az új idényben!

Hajrá Féria !!!

 

Még nincs hozzászólás.
 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG