Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : Beharangozó: Budakeszi SC - Futbalféria SC

Beharangozó: Budakeszi SC - Futbalféria SC

SziliKE  2010.09.01. 18:24

Elkezdődnek a másodosztály küzdelmei....


Szeptember 5, vasárnap, 17 óra. A helyszín Budakeszi. Ismét útjára indul a labda és újra tétmérkőzést vív csapatunk. Sokan első BLSZ II-es bajnokijuk lesz ez, így már nagy a várakozás és mindenkiben ott a bizonyítási vágy. A gárda magja megmaradt, így volt mire alapozni. Sok minden történt a BLSZ III-as bajnoki cím óta, volt sok probléma a csapat körül, de itt vagyunk és harcra készen állunk. A felkészülés nem úgy sikerült, ahogy edzőnk és sokan mások tervezték, de abból kell főznünk amink van.

A sorsolásunk nem könnyü, hiszen ahhoz a Budakeszi SC-hez látogatunk, akik tavaly a 4. helyen végeztek ebben a csoportban és még szurkolótáboruk is segíti őket a jobb eredményekhez. A gárda zsinórban 5. idényét kezdi a budapesti hatodosztályban, és ebben a sorozatban eddigi legroszabb eredménye egy 7. helyezés volt. Ezen kivül gazdagodtak egy ezüst- egy bronzéremmel illetve a tavalyi 4. helyezést érő pozícióval. Természetesen ez nem befolyásol minket abban, hogy győzelemmel szeretnénk kezdeni az idényt, hiszen az mindenképp megalapozhatja a további mérkőzéseket.

Tehát vasárnap, 17 óra, Budakeszi SC - Futbalféria SC, BLSZ II 1. csoport, 1 forduló.

Hajrá Féria !!!

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.09.01. 23:04
Dani

Hajrá! :-)

Idézet
2010.09.01. 21:29
MESSI #10

lájk :D

 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG