Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : Kupakiesés és elmaradt mérkőzés a múlt hét eseményei között...

Kupakiesés és elmaradt mérkőzés a múlt hét eseményei között...

SziliKE  2010.09.18. 17:24

Az eső megint közbeszólt...


A múlt héten megkezdődtek a Budapest-Kupa küzdelmei is, ahol a Szent Pál Akadémia II gárdájával játszottunk. Csapatunk olyan felállásban kezdett amiben még soha, kezdőjátékosok között csupa olyan név szerepelt, akiket a nyáron igen kevésszer láttunk. Edzőnk nem fektetett komolyabb hangsúlyt a taktikai dolgokra, azt mondta játszunk egy jót. Hát jónak nem mondhatjuk amit a pályán műveltünk, bár egy félpályáról lőtt góllal megszereztük a vezetést Ferenci Gábor révén, még az első játékrészben érkezett rá a válasz. A második félidőre 4 cserét hajtottunk végre, hogy minél többen kapjanak lehetőséget. A második félidőben sem alakítottunk ki nagyon helyzetet, ellenfelünk viszont egy elfutásból fordítani tudott. A végeredmény tehát 2:1 a Szent Pál-nak, ami azt jelenti, hogy minden figyelmünk a bajnokságra összepontosulhat. Gratulálunk a Szent Pál Akadémia csapatának!

Vasárnap pedig jöhetett volna az első hazai mérkőzésünk a másodosztályban, ami viszont 13 napot tolódik sajnos, hiszen a Pamut-pálya használhatatlansága miatt nem lehetett lejátszani a találkozót. Ez a fránya eső tavasszal is kibabrált velünk párszor, bár utána jól alakultak a dolgok. Reméljük, most is így lesz.

Hajrá Féria !!!!

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.09.18. 18:25
MESSI

unlike.

 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG