Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : 3. forduló: II.ker. F.C. - Futbalféria SC 3-1 (2-0)

3. forduló: II.ker. F.C. - Futbalféria SC 3-1 (2-0)

MESSI  2010.09.21. 16:00

A dekoncentráltság és pontatlanság veresége...


Kezdőcsapat: Tóth László - Koutny Péter, Sipos Tamás, Mihály Ádám - Farkas Zoltán('46 Ferenci G.), Szőke Tamás ('46 Ferenci B.), Nagy Nándor, Almási Norbert ('88 Fejős D.) - Galovics Ádám - Nagy Gábor, ifj. Nagy János ('56 György)

Csere: Kőszegi Gergely, Ferenci Balázs, Ferenci Gábor, Fejős Dávid, György Patrik, Nagy János

Gólszerző: Nagy Gábor

Sárga lap: Farkas Zoltán, Mihály Ádám, Ferenci Gábor

 

Mivel a második fordulós mérkőzésünk elmaradt, így most a harmadik fordulóba a II.ker F.C. csapatához látogattunk, mely nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek, de mindenképp 3 pontért utaztunk ellenfelünkhöz.

A mérkőzésre megint a 3-5-2-es felállást választotta edzőnk, mely támadóbb felállásnak nevezhető, mint a 4-4-2-es felállásunk. A meccs elején nem igazán találtuk a labdát, ellenfelünk vette kézbe az irányítást, ha pedig hozzánk került a labda rendre rossz megoldást választottunk. Az első gólig nem kellett sokat várni, mindjárt a 20.percbe ellenfelünk betalált, amikor is baloldali védekezésünk elcsúszott és az abból hosszúra átívelt labdát egy üresen érkező fehér mezes fejelte vissza az ötösre berobbanó csapattársa elé, aki a hálóba bólintott (1-0). Sajnos ezután sem mi domináltunk, ellenfelünk járatta a labdát, mellyel rendszeresen szétzilálták védelmünket. A második gól is tőlük érkezett, szintén a mi bal oldalunkról élesen az ötös felé közelített a támadó és kapunkba bombázott (2-0). Ezek után kósza próbálkozásaink voltak, de egyiksem veszélyeztette igazán ellenfelünk kapuját, így hazai vezetéssel fejeztük be a félidőt.

A második játékrészre két cserével próbáltuk frissíteni a játékot és edzőnk megpróbált picit rendet tenni a fejünkben. Ennek meg is lett az eredménye, hisz a kezdőrúgást követő 2.percben egy szöglet után lepattanó labdából Nagy Gábor révén eredményesek tudtunk lenni (2-1). Ekkor úgy gondoltuk, hogy döntetlenre mindenképp, de még a győzelemre is lehet esélyünk, ami reálisnak mondható volt a második félidei hozzállásunkat, játékunkat tekintve. Próbáltuk a széleket erőltetni és ott mögéjük kerülni, ami sokszor sikerült is ám a befejezéseknél mindig rossz megoldást választottunk. Nagy küzdelem folyt a pályán, mely sok szabálytalansággal tarkította a félidőt. Egyre inkább idegesen és kapkodva játszottunk, ellenfelünk pedig felívelésekkel próbált operálni. Egy szabadrúgást követően a 16-oson belülre szállt a labda, ahol ellenfelünk játékosa zavartalanul fejelhetett a hálóba, így egyenlítésünk helyett még nagyobb hátrányba kerültünk (3-1). Ezek után már nem tudtunk újítani a játékon, a pontatlanság és dekoncentráltság továbbra is jelen volt a játékunkban, így tehát második vereségünket is elszenvedtük újoncként a BLSZ II. 1.-es csoportjában.

 

Úgy hiszem, hogy ha bennt szeretnénk maradni mindenkinek kicsit komolyabban kellene vennie a mérkőzéseket, melyhez mostmár reméljük rendszeres edzések is párosulnak.

Hétvégén a Buda XI. csapata látogat hozzánk, ahol mindenkinek tudása legjavát kell nyújtania ahhoz, hogy megszerezzük első győzelmünket.

Sikeres és jó felkészülést kívánok mindenkinek!

HAJRÁ FÉRIA!!!

Még nincs hozzászólás.
 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG