Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : 4. forduló: Futbalféria SC - Budai XI. SE 1-0 (1-0)

4. forduló: Futbalféria SC - Budai XI. SE 1-0 (1-0)

MESSI  2010.09.27. 13:13

Az első bajnoki győzelem...


Kezdőcsapat: Kőszegi Gergely - Mihály Ádám(56' Sipos), ifj. Nagy János, Maschek Otmár(46' Ferenci) - Galovics Ádám, Nagy Nándor, Tóth László, Almási Norbert - Ferenci Balázs(73' Ruszin) - György Patrik(46' Farkas), Nagy Gábor(90' Jakab)

Csere: Sipos Tamás, Szőke Tamás, Ferenci Gábor, Farkas Péter, Nagy János, Jakab János, Ruszin Alex

Gólszerző: Nagy Gábor

Sárga lap: Farkas Péter, Tóth László, Ruszin Alex

 

A 4. forduló-ban szombaton a Budai XI. SE gárdája látogatott hozzánk, ahol végre első hazai mérkőzésünket játszhattuk, melyet már mindenki nagy lelkesedéssel várt.

A mérkőzésre 3-5-2-es felállást választottuk. A kapuba hosszú idő után végre visszatért Kőszegi Gergely is állandó kapusunk. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen egy szöglet után az első percekbe már nagyon közel jártunk a gólhoz, de egyenlőre elmaradt az öröm. Az előző héthez képest rengeteg javulást mutatott az első félidei hozzáállásunk, hiszen mindenki koncentráltan, nagy lelkesedéssel játszott. Az emberekhez odaálltunk, ütköztünk és járattuk a labdát, ahogy azt kell egy bajnokcsapathoz méltóan, bár néha egy kis pontatlanság is csúszott a játékba, de ez elenyésző volt. A mérkőzés első félidejében mi domináltunk, ellenfelünk ritkán került a kapunk elé. A több kezdeményezés meg is hozta az eredményét a 33.percben, amikor is egy ellenféltől kapott labdára csapott le Nagy Gábor, aki egyből a kapura rontva passzolta el a labdát a kapus mellett (1-0). Ezután nemsokkal az ellenfél középpályása megunta Nagy Gábor harciasságát és utána rúgott, melyet a bíró azonnali piros lappal büntetett. A félidő további részében is mi kezdeményeztünk, de további gólt/gólokat nem tudtunk elérni.

A második félidőre úgy mentünk ki, hogy ott kell folytatni ahol abbahagytuk, koncentráltan és összpontosítva játszani, nem szabad, hogy megzavarjon minket az emberelőny. Sajnos a második félidei játékunk ennek ellenére, alábhagyott és ellenfelünk dominált, olykor-olykor már azt idézte a játék képe, mintha mi játszanánk 10 emberrel. Leginkább lerohanással, kontrákkal próbáltuk meghúzni a széleket, de ziccerig nem jutottunk el. Ellenfelünk magas embereinek köszönhetően erőltette a beíveléseket, a test-test elleni küzdelmet, mellyel felvettük a versenyt és küzdöttünk. Ellenfelünk helyzetei nem voltak túl vérlázítóak, viszont a 90.perc hosszabbításában egy felívelést követően a hosszú oldalról megfejelt labdát, csak óriási bravúrral tudta hárítani Kőszegi Gergely, ami végül a kapufa segítségével hagyta el a játékteret. Kapusunk egész mérkőzésen jól teljesített, ilyen és ehhez hasonló bravúkra lenne szükség a továbbiakban is, dícséret neki. Az eset után a bíró azonnal lefújta a mérkőzést, ezzel tehát begyűjtve első pontjainkat első hazai mérkőzésünkön (1-0).

 

Első félidei játékunkra már lehet alapozni és az egész mérkőzéses hozzáállásunkra szintén. Törekednünk kell arra, hogy az elvárt játékunk kitartson az egész mérkőzésen, melyhez majd további kemény munka és megfelelő hozzáállás szükséges.

Következő bajnoki mérkőzésünk csütörtökön(2010.09.30.) lesz, amikor is a Margitsziget gárdájához látogatunk, ahol reméljük újból eredményesek tudunk lenni.

Sikeres és jó felkészülést kívánok mindenkinek!

HAJRÁ FÉRIA!!!

Még nincs hozzászólás.
 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG