Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : 15. forduló: Margitsziget SC - Futbalféria SC 1-1 (1-0)

15. forduló: Margitsziget SC - Futbalféria SC 1-1 (1-0)

SziliKE  2010.10.01. 13:31

Döntetlen az előrehozott találkozón...


Margitsziget SC: Hatos László - Bíró Gergely, Simondán János, Sziráki Gergely, Nagy Richárd - Packosz Nicoforosz '46 Thuróczy Zoltán), Kocskovszky Imre ('73 Göcző Ádám), Andrusch Dániel ('81 Kerékgyártó Dávid), Kovács Koppány - Marosvári Tamás, Kovács István

Futbalféria SC: Kőszegi Gergely - ifj. Nagy János, Mihály Ádám ('46 Maschek Otmár), Koutny Péter - Almási Norbert ('46 Farkas Zoltán), Tóth László, Nagy Nándor ('46 Feit Szilveszter), Galovics Ádám, Ferenci Balázs ('67 Balog Krisztián) - Nagy Gábor, György Patrik ('86 Szőke Tamás)

Gólszerzők: Andursch Dániel ('19) illetve Nagy Gábor ('80)

Sárga lap: Nagy Nándor ('10)

Csapatunk hétközben is pályára lépett, eleget téve ellenfelünk kérésének, előre hoztuk az utolsó fordulót szeptember utolsó napjára. A körülményekről annyit, hogy a pálya minősége kitünő volt, de a levegő eléggé lehült az esti órákra. A mérkőzést viszont mi kezdtük jobban, mi kezdeményeztünk, de 20 perc alatt két nagy helyzetet sem tudtunk gólra váltani. Ellenben ellenfelünkkel, akik első lehetőségüket gólra váltották Andrusch Dániel révén (1-0). A gól után kicsit megzavarodhattunk, mert ezután egy kis időre a hazaiak próbálták növelni előnyüket, de ez szerencsére nem sikerült. A félidő végére kicsit felébredtünk, de nem eléggé ahhoz, hogy egyenlítsünk. A második félidőre hármas cserével próbáltuk felpörgetni a játékot és hátrányunkat ledolgozni. Ebben a játékrészben főleg mi támadtunk, ellenfelünk csak 1-2 alkalommal tudott veszélyt kialakítani a kapunk előtt. Volt, hogy több percig ellenfelünk térfelén volt a labda, mert ha fel is szabadítottak egyből jött vissza védőinkről. Aztán a 80. percben megtört a jég. Nagy Gábor indult el egy szinte lehetetlen labdára, és a kapust megelőzve becsúszva talált a hálóba (1-1). Az utolsó 10 percben aztán mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de egyik csapat sem tudta megszerezni a 3 pontot érő találatot, így pontosztozkodással ért véget a meccs.

Sok időnk nincs kielemezni a hibákat, hiszen már szombaton újra pályára lépünk. Ellenfelünk a Bp. Polgári SC lesz, amely megverte az általunk jól ismert MTK-t (5-3) és Chinoint (1-0) is, ezen kivül döntetlent ért el a Közgáz csapata ellen, illetve legutóbb 4-0-ás vereséget szenvedett a Hidegkút otthonában. Nehéz találkozónak nézünk tehát elébe, de mindent meg kell tennünk a győzelem érdekében!

HAJRÁ FÉRIA !!!

Még nincs hozzászólás.
 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG