Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : 6. forduló: Futbalféria SC - 1908 SZAC KSE 1-5 (0-3)

6. forduló: Futbalféria SC - 1908 SZAC KSE 1-5 (0-3)

Szilike  2010.10.13. 18:10

Az első féidőben eldőlt a három pont sorsa....


Futbalféria SC: Tóth László - Koutny Péter, ifj. Nagy János, Maschek Otmár ('68 Szőke Tamás) - Almási Norbert, Feit Szilveszter ('83 Nagy János), Mihály Ádám, Galovics Ádám, Ferenci Balázs ('61 Ruszin Alex) - György Patrik ('28 Farkas Péter), Nagy Gábor ('70 Fejős Dávid)

1908 SZAC KSE: Tóvisháti Tamás - Ványi Zoltán, Borbély Viktor, Rózsa Miklós, Peszmeg Olivér ('46 Kemény Kristóf) - Papp Bálint ( '56 Balázsi Tamás), Papp Gergely, Niczmann Péter, Pisont István ('23 Sane Amadou) - Sipos Ádám ('74 Pannai László), Laschober Péter

Gólszerzők: Fejős Dávid ('78) illetve Borbély Viktor ('8), Sipos Ádám ('14, '15, '64), Kemény Kristóf ('65)

Sárga lap: Feit Szilveszter ('36), Farkas Péter ('77) illetve Borbély Viktor ('40)

Az újonc fogadta az éllovast, szombat délelőtt a Pamut pályán. A mérkőzés előtt edzőnk felhívta figyelmünket arra, hogy nagyon figyeljünk a pontrúgások utáni szituációkra. Ezt az utasítást 8 percen keresztül sikerült követnünk. Egy szögletrúgást követően Borbély Viktor fejelt a kapunkba (0-1). Hat perccel később újabb gólt láthatott a közönség. Szintén egy szögletrúgást követően, amikor kapusunk ütötte ki a befelé szálló labdát, de a lecsorgóra csak a vendégek 20-as számú játékosa, Sipos Ádám érkezett (0-2). Egy perc elteltével mondhatni eldőlt a meccs, egy eladott labda után érkezett egy kitünő indítás, amelyet a 15 perc alatt duplázó Sipos Ádám helyezett a kapunkba (0-3). A félidő hátralevő részében talán már ellenfelünk is kicsit viszavett a tempóból, hagyott területeket nekünk és gyors kontrákból próbálta meg növelni előnyét. Előttünk mindenképpen a gólszerzés lebegett, de sajnos csak kapufáig jutottunk.

A második félidőre nagyobb lendülettel mentünk ki, és adódtak is helyzetek előttünk, de ezeket nem tudtuk gólra váltani. 20 percig élt a remény, hogy visszajöhetünk a meccsbe, miután 1 percen belül középpályásunk két gólpasszt is adott a vendégeknek. Először Sipos Ádámnak, aki ezzel triplázott a mérkőzésen (0-4), másodszor pedig ellenfelünk térfelén adott el egy labdát, amelyet a SZAC egy gyors kontrát vezetve ki tudott használni (0-5). Becsületünkre váljék, hogy Fejős Dávid a 78. percben egy szerencsésen elé pattanó labdából megszerezte szépítő találatunkat (1-5).

A 7. fordulóban Törökbálintra utazunk, ahol nagyon nehéz dolgunk lesz, de az elmúlt hétvégi kudarc után pontot/pontokat kell szereznünk. Sok sikert!

Hajrá Féria !!!!

Még nincs hozzászólás.
 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG