Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : 8. forduló: Futbalféria SC - Vasútépítő Törekvés SE 3- 2 (3- 2)

8. forduló: Futbalféria SC - Vasútépítő Törekvés SE 3- 2 (3- 2)

nandito5  2010.10.26. 01:05

Az első félidő eredménye a végeredményt is jelentette...


 

 

Futbalféria SC: Kőszegi Gergely- Koutny Péter, Nagy János, Maschek Otmár (Feit Szilveszter '50)- Almási Norbert, Tóth László (Mihály Ádám '46), Nagy Nándor, Farkas Zoltán (Balogh Krisztián '84)- Ruszin Alex (Galovics Ádám '46)- Nagy Gábor, Ferenci Balázs (Sipos Tamás '76)

Vasútépítő Törekvés SE: Jenkei András- Csikász Gábor (Bednárik Mihály '46), Szabó Attila, Jenkei Dániel, Deák Zsombor- Vörösmarty Tamás, Keresztesi Botond, Dányi Márk, Márton András- Szalay Gyula, Kiss Tamás

Gólszerzők: Nagy Gábor ('11 és '29), Almási Norbert ('40) illetve Dányi Márk ('43), Szalay Gyula ('13)

Sárga lap: Farkas Zoltán ('43), Galovics Ádám ('55), illetve Szalay Gyula ('35), Szabó Attila ('78)

A 8. fordulóbeli mérkőzésünkre a Vasútépítő Törekvés SE ellen hazai pályán, borús időben, és kissé hűvösben került sor. Ellenfelünk szintén a középmezőnyben tanyázott a meccs előtt. Előzetesen tehát a győzelem volt csak elfogadható, főleg azok után, hogy csapatunk ezt megelőzően két vesztes összecsapáson volt túl.
A mérkőzést kellő lendülettel és megfelelő hozzáállással kezdtük. Uraltuk a mezőnyt, a játékban elfogadható teljesítményt nyújtottunk. Az előjeleknek megfelelően igen korán, már a 11. percben megszereztük a vezetést, Nagy Gábornak köszönhetően, amit egy jó letámadás előzött meg, a labdaszerzés után csatárunk a kapus mellett a hosszú sarokba lőtt. (1-0) A következő esemény, egy teljesen váratlan vendég gól volt, aminek semmi előjele nem volt  szűk negyed óra elteltével. A vendégek csatárát, Szalay Gyulát hagytuk betörni a 16- osunkon belülre, aki egy védőnkön megpattanó lövéssel tudott egynlíteni. (1-1). Az egalizáló találat után visszaáltt a rend és továbbra is mi tudtunk helyzeteket kialakítani, a labdát járatni. A magabiztos játék újabb negyed óra elteltével érett hazai góllá. Az immár 7. gólját szerző Nagy Gábor két védőn átfűzve magát került olyan helyzetbe, amelyből az első gólját szerezte és most sem hibázott. (2- 1). A képlet a vezetés után ugyan az maradt, mi veszélyeztettünk és egy szabadrúgás után kettőre tudtuk az előnyt növelni, Almási Norbert csapatunkban szerzett első gólját szerezve, amikor is az ötös sarkánál, hatalmas magabiztosággal vette le a játékszert és a kapus lábai közé gurított. (3- 1) Aztán ismét hidegzuhany... Újra sikerült egy vendég játékosnak átszaladni középpályánkon, a kaputól kb. 20 méterre sikerült csak megállítani, szabálytalanul. A gólt ígérő szabadrúgást sikerült is azzá váltani. (3- 2) A félidő további részében nem történt további karakterek elpazarolására érdemes esemény. A második játékrészt két új emberrel kezdtük, cserével próbáltunk frissíteni a csapaton, amely igen fásultan játszott a továbbiakban. Ellenfelünk felpörgette játékát, a mi erőnk pedig csak a védekezésre futotta. A folyamatos nyomást alig- alig tudtuk elviselni, a labdától mielőbb szabadultunk vagy szabadulni akartunk. Szögleteknél egészen beragadtunk a kapunk elé, már- már a háló dörzsölte a hátunkat. Ám a sok negatívum mellett ki kell emelni azt is, hogy milyen hősies védekezést mutatott be a csapat a legnehezebb pillanatokban is. Így sikerült kihúzni a második félidőt kapott gól nélkül, amire nagyon büszke lehet minden játékosunk.
A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, de ezúttal is igaz volt az a megállapítás, hogy lehetett volna fordítva is. Kínkeservesen ugyan, de sikerült megszerezni a 3 pontot, ami sziporkázó játékkal is "csak" 3 pont lenne... Küzdésből jeles, játékból elégséges. Gratulálok a csapatnak, és köszönet mindenkinek, aki eljött szombat délelőtt és szorított a értünk.
A múlt hét két további eseményt hozott. Az első, egyben nagyon szomorú hír Farkas Péter külföldre való távozása. Őt egy péntek esti, visszafogott összejövetelen búcsúztattunk. Innen is sok sikert kívánunk neki az érvényesüléshez, és a csapat várja őt vissza. A péntek éjszaka egy ünnepet is tartogatott, hiszen edzőnk, Balog Krisztián ünnepelte születésnapját. Neki (futball)sikerekben gazdag évet kívánunk és a Tesco- s torta mellé a hétvégi győzelmet szeretnénk ajándékozni.
Erre a hétre pedig jó felkészülést és sikeresen (remélhetőleg győzelemmel) záruló hétvégi mérkőzést kívánok mindenkinek.
Köszönöm a figyelmet, Nándi voltam első cikkemel, remélem mindenkinek elnyerte tetszését. :)

 

 

3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2010.10.26. 14:17
nandito5

nem értem mi a probláma.. kicsit feldobja a honlapot legalább. amúgy ki vagy?? :O

Idézet
2010.10.26. 11:57
551

Mi ez a kép? Nem ide való , nézd csak meg a többi képet, ez nem egy férfimagazin...

A cikk amúgy rendbevan

Idézet
2010.10.26. 11:51
MESSI

jólett:) (Y)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG