Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Futbalféria SC bajnokcsapatának honlapja!
Féria a Facebookon is!
 
Menü
 
Futbalféria SC
 
2009/2010
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Linkek
 
Látogatottság
Indulás: 2006-09-28
 
Hirdess
 
Hírek
Hírek : Szombaton javíthatunk...

Szombaton javíthatunk...

  2011.04.29. 14:33

A tavaszi jó kezdés után kisebb hullámvölgyből való kilábalás a cél a hétvégi meccsen.


Csapatunk a tavaszi szezon jó kezdete után kissé megtorpant. Két fordulóval ezelőtti mérkőzésünkön hazai pályán a Polgári Sportcl csapatátától szenvedtünk 2- 1- es vereséget ahol is ifj. Nagy János büntetőből szerzett góljával sikerült még az első félidő végén ledolgozni hátrányunkat. Sajnos ez a tény nem adott kellően nagy lökést a csapatnak, így a második játékrész hiába zajlott többnyire az ellenfél térfelén, hiába dolgoztunk ki nagyobbnál nagyobb ziccereket, nem sikerült eldönteni a mérkőzést. Ellenben ellenfelünknek igen. Egy kósza támadás után használták ki helyzetüket, így született a 2-1- es vendég győzelem.
Egy hete a bajnokságot toronymagasan vezető csapat, a SZAC vendégeként léptünk pályára, de sajnos nem sikerült meglepetést okozni, 2-0- ára kaptunk ki a bajnok aspiránstól.

Szombaton hazai környezetben léphetünk pályára, 11- kor a Törökbálint csapata látogat a Tungsram pályára. Természetesen a győzelem az legelfogadhatóbb eredmény és mindenkinek ebben a hitben kell a gyepre lépnie. Hét közben kedden és csütörtökön is lehetőségünk nyílt gyakorolni, edzeni, fejleszteni a képpességeinket, így mondhatjuk, hogy kondicionálisan jobb állapotban vághatunk neki a hétvégi akadálynak, mint az ezt megelőző mérkőzéseinken.

Mindenkinek jó szereplést kívánok a hétvégére, gyűljünk össze minél többen és HAJRÁ FÉRIA

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.04.29. 15:54
Egy katalán

jó a cikkk.. még több ilyet;)<333333333 

:DD

 
Féria-chat
 
Játékos-edző
 
Játékosok
 
Támogatónk
http://www.azzurropizza.hu/
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG